Mirë se vini ne DeluxTaxi

Te duhet nje makinë me qera?

Telefono tani dhe udheto ne menyre te sigurt me DeluxRental

Telefono Tani

(+355) 67 682 0309

Ju mund të telefononi në numrin tonë apo të rezervoni online makinën tuaj